- advertentie -

De Reünie

De Reünie gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van De Reünie die op 27-11-2019 op televisie is uitgezonden.

De Reünie

De Reünie is een programma van de KRO waarin oud-leerlingen van een klas jaren na hun schooltijd weer bij elkaar in een klaslokaal gezet worden. Onder leiding van presentator Rob Kamphues wisselen zij ervaringen uit, vertellen elkaar hun levensverhaal en onthullen ze soms geheimen uit hun schooltijd of latere leven waar de rest van de klas geen weet van had. v510tv Elke uitzending start met wat statistische gegevens over de klas in kwestie.

Hoeveel mensen zijn er inmiddels getrouwd of alweer gescheiden, hoeveel kinderen heeft men, wat verdient men gemiddeld? Over ex-leerlingen met een interessant verhaal hebben de makers van De Reünie reportages gemaakt, die gezamenlijk worden bekeken en nabesproken in de klas. Soms zijn er speciale uitzendingen over bijzondere klassen, zoals de klas van Anne Frank. Eerdere afleveringen van De Reünie zijn online terug te vinden via  GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van De Reünie direct terug. De Reünie is een televisieprogramma van . Ben je een fan van De Reünie? De Reünie kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

De Reünie gemist?


De Reüniegemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. De Reünie is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).