- advertentie -

De Lijf Show

De Lijf Show gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van De Lijf Show die op 10-10-2012 op televisie is uitgezonden.

De Lijf Show

In het SBS6-programma De Lijf Show nemen BN’ers het twee aan twee tegen elkaar op in een quiz- en spelprogramma over het menselijk lichaam. Bijgestaan door hun eigen publieksvak moeten de deelnemers vragen over het menselijk lijf beantwoorden. Ook spelen ze diverse spellen die te maken hebben met gezondheid en het lichaam.

De Lijf Show is daarmee niet alleen een amusementsprogramma, maar ook nog leerzaam. Het programma wordt gesponsord door Corpus, de interactieve attractie in Leiden waarin bezoekers als het ware door het menselijk lichaam reizen. Hoe het de BN’ers op dit gebied afgaat, kun je nog eens rustig online terugzien via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van De Lijf Show direct terug. De Lijf Show is een televisieprogramma van . Ben je een fan van De Lijf Show? De Lijf Show kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

De Lijf Show gemist?


De Lijf Showgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. De Lijf Show is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).