- advertentie -

De Kwis

De Kwis gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van De Kwis die op 16-12-2017 op televisie is uitgezonden.

De Kwis

De alternatieve spelling van het VARA-programma De Kwis verraadt al enigszins dat het hier niet om een heel serieus quizprogramma gaat. Dat klopt ook, want het draait hier minder om parate kennis dan om parate humor. De Kwiskandidaten krijgen in deze satirische nieuwsquiz vragen voorgeschoteld uit de actualiteit, maar er zijn ook muzikale parodieën te bewonderen.
 
Wie er uiteindelijk wint maakt niet zoveel uit, als er maar gelachen wordt. Toch nieuwsgierig naar de winnaars? Kijk de afleveringen dan nog eens via GemistGemist.nl. De Kwis wordt gepresenteerd door Rob Urgert, Joep van Deudekom, Niels van der Laan en Jeroen Woe. De deelnemers aan De Kwis zijn bekende Nederlanders, die worden bijgestaan door gastheer Paul de Leeuw. Dat Paul de Leeuw dit doet, is overigens niet vreemd. De Kwis was namelijk een vast onderdeel van zijn eigen Langs de Leeuw, maar was populair genoeg om er een zelfstandig programma van te maken. 
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van De Kwis direct terug. De Kwis is een televisieprogramma van . Ben je een fan van De Kwis? De Kwis kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

De Kwis gemist?


De Kwisgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. De Kwis is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).