- advertentie -

Checkpoint

Checkpoint gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Checkpoint die op 14-09-2017 op televisie is uitgezonden.

Checkpoint

Het EO-programma Checkpoint is voor stoere, nieuwsgierige jongens en meiden van 9 tot 12 jaar. Onder leiding van de presentator doen ze op een geheime locatie allerlei experimenten om er achter te komen of beweringen echt waar zijn.

Het programma heeft een hoog Jackass-gehalte, met ontploffingen en andere stoere acties die in het verleden ook wel eens mis zijn gegaan. Wetenschappelijk verantwoord is het allemaal niet, maar grappig vaak wel. Een van de regelmatig terugkerende onderdelen is Jongens vs. Meiden. Hier wordt getest of jongens of juist meiden beter zijn in een bepaalde vaardigheid.

In 2012 ontving Checkpoint de kinderjuryprijs van de Prix de Jeunesse International. Zaterdagochtend wel wat anders te doen dan voor de tv zitten? Dan kun je Checkpoint online terugkijken via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Checkpoint direct terug. Checkpoint is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Checkpoint? Checkpoint kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: checkpoint, gemist, charlie, zapp, top 5, rookbom, youtube, firewall, terneuzen, filmpjes

- advertentie -

 

Checkpoint gemist?


Checkpointgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Checkpoint is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).