- advertentie -

Buitenhof

Buitenhof gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Buitenhof die op 21-05-2017 op televisie is uitgezonden.

Buitenhof

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat elke zondag live wordt uitgezonden op Nederland 1 (en soms op 2, afhankelijk van sportuitzendingen). Het programma wordt gemaakt door de gezamenlijke omroepen VARA, AVRO en VPRO.

De presentatie wisselt elke week. Buitenhof ontstond als opvolger van Het Capitool. De naam is gekozen als tegenhanger voor het Haagse Binnenhof. De gasten zijn dan ook meestal afkomstig uit de politiek, maar ook uit de wetenschap en literatuur. De opnamen voor Buitenhof vinden plaats in de Hortus Botanicus in Amsterdam.

Buitenhof heeft al regelmatig voor opschudding gezorgd, doordat actievoerders het live programma kwamen verstoren. Wie dat (en andere uitzendingen) nog eens online wil terugzien, kan terecht op GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Buitenhof direct terug. Buitenhof is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Buitenhof? Buitenhof kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: buitenhof, de leistert, domburg, lelystad, gemist, reizen, amsterdam, vakanties, pathe, den haag

- advertentie -

 

Buitenhof gemist?


Buitenhofgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Buitenhof is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).