- advertentie -

Blauw Bloed

Blauw Bloed gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Blauw Bloed die op 19-05-2018 op televisie is uitgezonden.

Blauw Bloed

Blauw Bloed, het royaltyprogramma van de EO, is al sinds 2004 op de Nederlandse tv te bewonderen. Uiteraard wordt de Nederlandse koninklijke familie zo goed mogelijk van dichtbij gevolgd. Het programma besteedt regelmatig aandacht aan staatsbezoeken en werkbezoeken, maar kijkt ook naar de geschiedenis van de Oranje’s. Blauw Bloed kijkt daarnaast ook regelmatig buiten de landsgrenzen, naar buitenlandse koningshuizen. Blauw Bloed wordt al sinds de start in 2004 gepresenteerd door Jeroen Snel, die zich inmiddels dus wel een deskundige mag noemen op royaltygebied. Hij is dan ook lid van de Vereniging Verslaggevers Koninklijk Huis en heeft daarom bepaalde privileges die de roddelpers niet heeft. Wat dat tot gevolg heeft, is te zien in de uitzendingen die zijn terug te vinden via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Blauw Bloed direct terug. Blauw Bloed is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Blauw Bloed? Blauw Bloed kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: blauw bloed, gemist, betekenis, herhaling, prinses irene, wiki, 1 augustus, presentator, irene, interview prinses irene

- advertentie -

 

Blauw Bloed gemist?


Blauw Bloedgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Blauw Bloed is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).