Gemist Gemist demo

- advertentie -

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Wie is de Mol? die op 11-03-2017 op televisie is uitgezonden.

Wie is de Mol?

Toevoegen aan favorieten

In het AVRO-spelprogramma Wie is de Mol? moeten de spelers met elkaar samenwerken om de prijzenpot zo groot mogelijk te maken.

Onder de deelnemers is echter één mol, die het spel stiekem probeert te saboteren. Kijkers weten niet wie de mol is, en proberen daar al kijkend ook achter te komen. Het oorspronkelijk Belgische Wie is de Mol is al heel wat seizoenen op tv, want het programma ging al in 1999 van start.

In 2001 kreeg het in Nederland een Gouden Beeld, als beste amusementsprogramma. Vanaf het seizoen 2005 werden de onbekende deelnemers uit de eerste vier seizoenen vervangen door BN’ers, met Yvon Jaspers als eerste mol en Marc-Marie Huijbregts als eerste winnaar. Wie is de Mol speelt elk seizoen in een ander land.

Benieuwd wie de andere deelnemers voor het lapje heeft weten te houden? Kijk dan eerdere afleveringen online via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Wie is de Mol? direct terug. Wie is de Mol? is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Wie is de Mol?? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Wie is de Mol? kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Wie is de Mol? gemist?


Wie is de Mol?gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Wie is de Mol? is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.