Gemist Gemist demo

- advertentie -

VI - Voetbal International

VI - Voetbal International gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van VI - Voetbal International die op 08-06-2015 op televisie is uitgezonden.

VI - Voetbal International

Toevoegen aan favorieten

Voetbal International is een praatprogramma over voetbal en wordt uitgezonden door RTL7. Het programma komt voort uit het gelijknamige voetbaltijdschrift dat in 1965 het levenslicht zag. Voormalig VI-hoofdredacteur Johan Derksen is een vaste analist van het programma, dat door Wilfred Genee wordt gepresenteerd.

Genee en Derksen vliegen elkaar regelmatig in de haren, wat ongetwijfeld heeft bijgedragen tot de populariteit van het programma. Ook de aanwezigheid van ex-international René van der Gijp en zijn voetbalhumor moet daarbij niet worden uitgevlakt. Temeer hij tussendoor haast ongemerkt veel voetbalverstand etaleert. Ook Hans Kraay jr, die geregeld aanschuift, heeft wel wat zinnigs te melden maar krijgt daar niet vaak de kans voor. Meestal zit er wat humor van een van de andere heren in de weg, en dat maakt het dan weer leuk om naar te kijken.

Tot ieders verrassing (inclusief die van de makers) won Voetbal International in 2011 de Gouden Televizierring voor het beste tv-programma.


 

Kijk hier alle tv uitzendingen van VI - Voetbal International direct terug. VI - Voetbal International is een televisieprogramma van . Ben je een fan van VI - Voetbal International? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. VI - Voetbal International kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: vi gemist, oranje, sigaarsnor, wk 2014, 5 juli, mobiel, rtl 7 ipad, 7 juli 2014, 18 juni, 7 juli

- advertentie -

 

VI - Voetbal International gemist?


VI - Voetbal Internationalgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. VI - Voetbal International is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.