Gemist Gemist demo

- advertentie -

Vermist

Vermist gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Vermist die op 06-01-2015 op televisie is uitgezonden.

Vermist

Toevoegen aan favorieten

Het TROS-programma Vermist is al sinds 1996 op de Nederlandse televisie te zien. De grote man achter dit programma is Jaap Jongbloed. Hij is niet alleen de presentator, maar ook de maker van Vermist. In het programma draait het om het opsporen van vermiste personen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tips van tv-kijkers. Zij kunnen tijdens en na de uitzending tips doorbellen naar een speciaal telefoonteam, waarin ook vaak een bekende Nederlander zit.

De speurtochten naar de vermisten spelen zich niet alleen in Nederland af. Soms leidt het spoor naar het buitenland, zoals bij ontvoerde kinderen. Vermist is in deze categorie tv-programma’s niet het enige programma. Het gaat onder andere de concurrentie aan met het nog oudere Spoorloos. Via GemistGemist.nl kun je zien hoe die concurrentiestrijd uitpakt. 

 

 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Vermist direct terug. Vermist is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Vermist? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Vermist kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Vermist gemist?


Vermistgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Vermist is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.