Gemist Gemist demo

- advertentie -

The Bold and the Beautiful

The Bold and the Beautiful gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van The Bold and the Beautiful die op 22-12-2010 op televisie is uitgezonden.

The Bold and the Beautiful

Toevoegen aan favorieten
The Bold and the Beautiful is een Amerikaanse soapserie die in Nederland door SBS 6 en in Vlaanderen door VIJFtv wordt uitgezonden. In België is de serie bekend met de Nederlandstalige naam Mooi en Meedogenloos terwijl men er in Nederland voor koos de originele titel te behouden. De soap draait om de "haute couture"-families Forrester en Spectra. Intriges, schandalen, scheidingen, huwelijken en dergelijke domineren de soap. De serie speelt zich af in Beverly Hills, Californië, wordt in bijna 130 landen bekeken en is veruit de meest bekeken soap in de wereld. De productie is in handen van het Amerikaanse bedrijf Bell en wordt in de VS uitgezonden door Columbia Broadcasting System (CBS). Gezien de internationale hitstatus van de soap is het traditioneel gezien de duurste Amerikaanse soap op de Nederlandse televisie. SBS6 kocht destijds de soap al voor een (te) hoog bedrag, sindsdien is de waarde van de soap flink gekelderd. De omroepen zullen dus nooit meer deze bedragen neer leggen voor The Bold and the Beautiful. En met nog ongeveer 129 andere landen waarin de soap te zien is, is het dan ook nog maar de vraag of de distributeur de soap aan een Nederlandse Omroep wil verkopen conform de huidige markt waarde. (Wikipedia.org)

Kijk hier alle tv uitzendingen van The Bold and the Beautiful direct terug. The Bold and the Beautiful is een televisieprogramma van . Ben je een fan van The Bold and the Beautiful? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. The Bold and the Beautiful kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

The Bold and the Beautiful gemist?


The Bold and the Beautiful gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. The Bold and the Beautiful is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 Uitzending gemist? Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...)

Dankzij personalisatie hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete tv programma’s. Op basis van je kijkvoorkeuren krijg je kijktips op maat. Inschrijving is volledig gratis. Meld je aan.


Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist