Gemist Gemist demo

- advertentie -

SBS6 gemist (kijk.nl) SBS6 gemist (kijk.nl)

Utopia
19:30
Utopia

Utopia

SBS6 heeft met Utopia de nieuwste variant op Big Brother in huis. Vijftien mensen worden in dit realityprogramma een jaar lang afgesloten van de buitenwereld, met in het begin weinig meer dan twee oude loodsen en een kluis met 10.000 euro.
 
Gezamenlijk proberen zij een nieuwe samenleving op te bouwen, en dat blijkt al snel niet zonder slag of stoot te gaan.
 
Logisch, want John de Mol heeft gezorgd voor een interessante mix van personages, variërend van sportschooljongens en reli-dames tot een op blote voeten lopende zwerver. Niet elke inwoner blijkt opgewassen tegen de Utopia-uitdaging, waarna vrijwillig vertrek en verlies van de betaalde borg de enige optie is. c038tv Daarnaast wordt elke maand één inwoner weggestemd, om plaats te maken voor een nieuwe Utopiaan. Behalve bij SBS6 is Utopia tegen betaling ook 24 uur per dag online te volgen. Maar je kunt voor gemiste afleveringen natuurlijk ook gewoon bij GemistGemist.nl terecht. 
 
Utopia gemist - SBS6

- advertentie -

Alle programma´s van SBS6 op 1 pagina. Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van SBS6. SBS6 is de zender van het Nederlands elftal, van Hart van Nederland, van Shownieuws. Bij SBS6 staat entertainment hoog in het vaandel. SBS Gemist? Op deze pagina vindt u gemiste SBS6-uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van SBS 6 van A-Z op een rijtje. Alle beschikbare gemiste programma’s die op SBS6 zijn uitgezonden, welteverstaan.

Binnen SBS Broadcasting profileert SBS 6 zich als de familiezender van Nederland, met vertrouwde programma’s voor het hele gezin. De zender richt zich op nieuws waarin de beleving van mensen centraal staat, amusement, infotainment, series, speelfilms en voetbal. Vooral Nederlandse producties krijgen veel ruimte op SBS 6. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan SBS.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.