Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 3 Gemist Nederland 3 Gemist

SpangaS
16:40
SpangaS

SpangaS

De naam van de NCRV-serie SpangaS is afkomstig van het Spangalis College, oftewel de leukste school van Nederland. De kinderen die op deze school zitten, maken een waar feest van hun schooltijd.
 
Natuurlijk volgen ze normale lessen, maar er zijn ook feesten, sportdagen, modeshows, goede doelen en nog veel meer om en rond de school. SpangaS behandelt allerlei onderwerpen die leerlingen in het voortgezet onderwijs ook echt meemaken.
 
Van een eerste verliefdheid tot een onverwachte onvoldoende, en van ruzies met leraren tot een spannende stage. SpangaS is al een flink aantal jaren op tv te zien. De serie is zelfs zo populair dat er in 2011 een eigen theatershow van werd gemaakt, onder de naam SpangaS Live. Was je net druk bezig met je huiswerk toen SpangaS werd uitgezonden en heb je nu een aflevering gemist? Via GemistGemist.nl zijn eerdere afleveringen gemakkelijk terug te vinden.
 
SpangaS gemist - Nederland 3

- advertentie -

Uitzending van Nederland 3 gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 3. Nederland Drie is een televisiekanaal van de publieke omroep. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van Nederland 3 van A-Z op een rijtje. Bekijk gemiste tv programma’s van Nederland 3. Uitzending gemist? U vindt hier een overzicht van alle tv programma’s van Nederland 3, om precies te zijn alle beschikbare gemiste programma’s die op het 3e nederlandse net zijn uitgezonden. 

NPO 3 is de jongste zender van de publieke omroep. Jongeren zijn erg belangrijk om als doelgroep te bereiken. Dat valt nog niet mee. BNN vervult hierin een belangrijke rol, hoewel diens presentatoren ook alweer een dagje ouder worden. Desalniettemin is dit de plek voor wat meer experimentele televisie en nieuwe concepten. Kijk hier alle gemiste uitzendingen van NPO3 terug. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.