Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 3 Gemist Nederland 3 Gemist

Sesamstraat
06:55
Sesamstraat

Sesamstraat

Welk kind is er niet opgegroeid met het NTR-programma Sesamstraat, met Pino, Tommie, Ieniemienie en natuurlijk niet te vergeten Bert en Ernie.

Sesamstraat is de Nederlandse versie van het Amerikaanse programma Sesame Street, dat sinds 1969 op de Amerikaanse tv te zien is. In ons land werd in 1972 een eerste proefaflevering uitgezonden.

Het duurde echter nog tot 1976 voordat Sesamstraat regelmatig op de buis kwam. Om de kosten te drukken is Sesamstraat een samenwerkingsproject van de Belgische BRT en de Nederlandse NOS. Behalve leuk en grappig is Sesamstraat ook educatief verantwoord.

Leer de kinderen dus maar snel hoe ze via GemistGemist.nl gemiste afleveringen kunnen opzoeken.
 

Sesamstraat gemist - Nederland 3

- advertentie -

Uitzending van Nederland 3 gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 3. Nederland Drie is een televisiekanaal van de publieke omroep. Gemiste uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van Nederland 3 van A-Z op een rijtje. Bekijk gemiste tv programma’s van Nederland 3. Uitzending gemist? U vindt hier een overzicht van alle tv programma’s van Nederland 3, om precies te zijn alle beschikbare gemiste programma’s die op het 3e nederlandse net zijn uitgezonden. 

NPO 3 is de jongste zender van de publieke omroep. Jongeren zijn erg belangrijk om als doelgroep te bereiken. Dat valt nog niet mee. BNN vervult hierin een belangrijke rol, hoewel diens presentatoren ook alweer een dagje ouder worden. Desalniettemin is dit de plek voor wat meer experimentele televisie en nieuwe concepten. Kijk hier alle gemiste uitzendingen van NPO3 terug. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

TV programma's van Nederland 3 van A t/m Z

   

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.