Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 2 Gemist Nederland 2 Gemist

Blauw Bloed
19:30
Blauw Bloed

Blauw Bloed

Het royaltyprogramma van de Publieke Omroep met nieuws en achtergronden rond koninklijke families in binnen- en buitenland. De presentatie is in handen van Jeroen Snel. Het programma geeft een inkijkje in het leven en werk van koningin Beatrix, prins Willem-Alexander, prinses Máxima en de andere leden van het koninklijk huis. De uitzending opent met een overzicht van het actuele koninklijke nieuws. Daarna zijn er de eigen reportages. 'Blauw Bloed' doet uitgebreid verslag van de werkbezoeken in het land. Er is aandacht voor historie en ook wordt de 'life style' van de royals gevolgd. Opvallende actuele gebeurtenissen worden in de studio besproken met één van de vaste deskundigen. Peter Brusse (koningshuisdeskundige), Marlène de Wouters (koningshuisdeskundige), Reinildis van Ditshuyzen (historica) en Alex de Vries (verslaggever koninklijk huis 'De Telegraaf') geven achtergronden en duiding bij het laatste royaltynieuws. Elk staatsbezoek dat koningin Beatrix gedurende ons televisieseizoen in het buitenland aflegt ziet u in 'Blauw Bloed'. De uitzending wordt dan volledig gepresenteerd vanuit het land dat wordt bezocht en u krijgt een verslag van dag tot dag te zien. 'Blauw Bloed' kwam op deze manier al vauit Argentinië (2006), Letland (2006), Turkije (2007), Slowakije (2007), India (2008) en Estland (2008). Tijdens staatsbezoeken buiten Europa wordt de koningin overigens vergezeld door prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Het kroonprinselijk paar zelf wordt ook intensief gevolgd tijdens hun officiële bezoeken in het buitenland. Zo deed 'Blauw Bloed' onder andere verslag van hun bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland (2006), Slovenië (2007) en Bhutan (2007). Bij andere grote gebeurtenissen komt de uitzending ook vanaf locatie. Zo was 'Blauw Bloed' bij het huwelijk van de Britse kroonprins Charles met Camilla Parker Bowles (2005), de begrafenis van prins Rainier van Monaco (2005), het staatsbezoek van Zweden aan Denemarken (2007), de 50e verjaardag van prins Albert van Monaco (2008) en het huwelijk van prins Joachim van Denemarken met Marie Cavallier (2008). 'Blauw Bloed' is er iedere zaterdagavond om 19.35 uur op Nederland 2. En wereldwijd te zien via BVN. Omroep: EO
Blauw Bloed gemist - Nederland 2

- advertentie -

Nederland 2 gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 2. Dit is een overzichtspagina van het tweede nederlandse net. Alle gemiste uitzendingen van Nederland 2 op een rijtje. Alle Nederland 2 uitzendingen van gisteren met een beschrijving van het meest populaire programma dat gisteravond op Nederland 2 is uitgezonden. U vindt op deze pagina echter alle Nederland 2 - uitzendingen. Alfabetisch geordend. Standaard ziet u alleen de tv-programma's die in de afgelopen week op Nederland 2 zijn vertoond. Klikt u echter op 'alle beschikbare tv programma's' vindt u het televisieaanbod van Nederland 2 wat veel verder terug gaat, jaren terug. Nederland 2 Gemist? Bekijk alle uitzendingen hier op gemistgemist.nl.

Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -Uitzending gemist? Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...)

Dankzij personalisatie hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete tv programma’s. Op basis van je kijkvoorkeuren krijg je kijktips op maat. Inschrijving is volledig gratis. Meld je aan.


Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist