Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 2 Gemist Nederland 2 Gemist

Blauw Bloed
19:45
Blauw Bloed

Blauw Bloed

Blauw Bloed, het royaltyprogramma van de EO, is al sinds 2004 op de Nederlandse tv te bewonderen. Uiteraard wordt de Nederlandse koninklijke familie zo goed mogelijk van dichtbij gevolgd. Het programma besteedt regelmatig aandacht aan staatsbezoeken en werkbezoeken, maar kijkt ook naar de geschiedenis van de Oranje’s. Blauw Bloed kijkt daarnaast ook regelmatig buiten de landsgrenzen, naar buitenlandse koningshuizen. Blauw Bloed wordt al sinds de start in 2004 gepresenteerd door Jeroen Snel, die zich inmiddels dus wel een deskundige mag noemen op royaltygebied. Hij is dan ook lid van de Vereniging Verslaggevers Koninklijk Huis en heeft daarom bepaalde privileges die de roddelpers niet heeft. Wat dat tot gevolg heeft, is te zien in de uitzendingen die zijn terug te vinden via GemistGemist.nl.
 
Blauw Bloed gemist - Nederland 2

- advertentie -

Nederland 2 gemist? Alle Nederland 2 uitzendingen van gisteren met een beschrijving van het meest populaire programma dat gisteravond op Nederland 2 is uitgezonden. U vindt op deze pagina echter alle Nederland 2 - uitzendingen. Alfabetisch geordend. Standaard ziet u alleen de tv-programma's die in de afgelopen week op Nederland 2 zijn vertoond. Nederland 2 is een zender met diepgang. Met cultuur, achtergronden bij het nieuws, boeiende documentaires, series en films. Klikt u op 'alle beschikbare tv programma's' vindt u het televisieaanbod van Nederland 2 wat veel verder terug gaat, jaren terug. Nederland 2 Gemist? Bekijk alle uitzendingen hier op gemistgemist.nl. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.