Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 2 Gemist Nederland 2 Gemist

Rail away
14:35
Rail away

Rail away

Het EO-programma Rail Away draait volledig om treinen en treintrajecten in Europa, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Het programma bestaat al sinds de jaren ’90. In elke aflevering wordt een bepaald traject afgelegd langs bijzondere en/of historische locaties.

De trein speelt daarbij uiteraard altijd een centrale rol. Behalve voor de trein zelf is er echter ook aandacht voor landschappen waar men door heen reist en culturen die men onderweg tegenkomt. Daarbij wordt zelfs gebruik gemaakt van een helikopter, die de treinreis vanuit de lucht in beeld brengt.

Ook de treinmachinist, zonder wie de hele treinreis niet mogelijk is, wordt regelmatig in het zonnetje gezet. In sommige afleveringen, de Rail Away Citytrips, wordt niet naar treinen gekeken, maar naar bijzondere tramlijnen.

Altijd al gek geweest op treinen? Dan is het zeker de moeite waard om de eerdere afleveringen op te zoeken via GemistGemist.nl.
 

Rail away gemist - Nederland 2

- advertentie -

Nederland 2 gemist? Alle Nederland 2 uitzendingen van gisteren met een beschrijving van het meest populaire programma dat gisteravond op Nederland 2 is uitgezonden. U vindt op deze pagina echter alle Nederland 2 - uitzendingen. Alfabetisch geordend. Standaard ziet u alleen de tv-programma's die in de afgelopen week op Nederland 2 zijn vertoond. Nederland 2 is een zender met diepgang. Met cultuur, achtergronden bij het nieuws, boeiende documentaires, series en films. Klikt u op 'alle beschikbare tv programma's' vindt u het televisieaanbod van Nederland 2 wat veel verder terug gaat, jaren terug. Nederland 2 Gemist? Bekijk alle uitzendingen hier op gemistgemist.nl. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

TV programma's van Nederland 2 van A t/m Z

   

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.