Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 2 Gemist Nederland 2 Gemist

Mr. Selfridge

In Nederland zendt de NCRV de Britse dramaserie Selfridge uit. In dit kostuumdrama volgen we de belevenissen van Harry Gordon Selfridge, een Amerikaan die in het begin van de vorige eeuw in Londen arriveert. Zijn grote ambitie is het oprichten van een luxueus warenhuis in Oxford Street. In eerste instantie willen de Londenaren echter niets weten van de flamboyante Amerikaanse zakenman en zijn Selfridge & Co. Net als de mening van het publiek om lijkt te slaan, volgt een nieuwe tegenslag voor Mr. Selfridge. Dat hij die uiteindelijk te boven weet te komen, mogen we hier best verklappen.

Tenslotte bestaat zijn inmiddels onder de naam Selfridges bekende warenhuisketen nog steeds. Na Harrods is de oorspronkelijke winkel in Oxford Street zelfs de grootste winkel van het Verenigd Koninkrijk. Maar hoe Mr. Selfridge zijn succes precies behaalt en wat dit voor zijn persoonlijke omstandigheden betekent, is te zien in de eerdere afleveringen. 

Dat een een buitenlandse serie online te zien is bij Uitzending Gemist, is niet heel vanzelfsprekend. Profiteer ervan. Zeker  voor iedereen met een zwak voor nostalgie en Engeland is dit een aanrader.

 

Mr. Selfridge gemist - Nederland 2

- advertentie -

Nederland 2 gemist? Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 2. Dit is een overzichtspagina van het tweede nederlandse net. Alle gemiste uitzendingen van Nederland 2 op een rijtje. Alle Nederland 2 uitzendingen van gisteren met een beschrijving van het meest populaire programma dat gisteravond op Nederland 2 is uitgezonden. U vindt op deze pagina echter alle Nederland 2 - uitzendingen. Alfabetisch geordend. Standaard ziet u alleen de tv-programma's die in de afgelopen week op Nederland 2 zijn vertoond. Klikt u echter op 'alle beschikbare tv programma's' vindt u het televisieaanbod van Nederland 2 wat veel verder terug gaat, jaren terug. Nederland 2 Gemist? Bekijk alle uitzendingen hier op gemistgemist.nl.

Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.