Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 1 Gemist Nederland 1 Gemist

De Wereld Draait Door (DWDD)

De Wereld Draait Door is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest gezaghebbende programma’s van de nederlandse televisie. Menig carriere is hier begonnen: schrijvers, muzikanten en mensen die het verschijnen in tv-programma’s inmiddels tot professie hebben verheven. Ankerman is Matthijs van Nieuwkerk. Met Francisco van Jole presenteerde hij de eerste afleveringen. Matthijs was meteen op zijn plek. Nu excelleert hij dag-in dag-uit in het bevragen en van tijd tot tijd ophemelen van de gasten. Matthijs wordt geflankeerd door een tafelheer of –dame. Zoals bijvoorbeeld Claudia de Breij, Giel Beelen, Marc-Marie Huijbregts en Jort Kelder. Sinds een akkefietje met Boer Zoekt Vrouw is Yvon Jaspers niet meer van de partij. De onvermijdelijke Jan Mulder is daarentegen niet alleen geregeld tafelheer, hij deelt ook elke maand zijn vijf grootste ergernissen. Hierbij ergert hij zich rustig ook ING Bank die de wapenindustrie steunt, ook al heeft hij datzelfde ING jarenlang gepromoot (RENTEPUNTEN!), maar dat terzijde. Er is een aantal vaste programma-onderdelen in DWDD. Zo zijn er De Jakhalzen. Zij gaan elke dag een onderwerp op ludieke wijze te lijf. Soms op confronterende wijze. Waarbij je je weleens afvraagt of de scheidslijn met Pownews niet te gering wordt. In de dagelijkse rubriek De TV Draait Door staan blunders, verpsrekingen, valpartijen of een ongelukkige samenkomst van omstandigheden garant voor een dagelijkse lach. Met dank aan Jack Spijkerman die jaren geleden een vergelijkbare rubriek had in, onder andere, Kopspijkers. Muziek maakt een belangrijk deel uit van DWDD. Nieuwe muzikanten en bands worden er ontdekt. Daarnaast worden oude nummers in nieuwe jasjes gegoten. Wat de ene keer beter lukt dan de andere keer. Met een satirisch filmpje van Lucky TV eindigt elk programma. Al met al weet DWDD het dagelijkse koffietafelgesprek op een prettige, luchtige en boeiende manier op de buis te tonen.
De Wereld Draait Door (DWDD) gemist - Nederland 1

- advertentie -

Nederland 1 gemist? Alle programma´s van Nederland 1 op 1 pagina. Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 1, kanaal van de publieke omroep. Op Nederland 1 worden vele belangrijke evenementen uitgezonden, waaronder voetbalwedstrijden. Eenvandaag en het journaal zijn belangrijke peilers van Nederland 1. Op deze pagina vindt u gemiste Nederland1-uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van Nederland 1 van A-Z op een rijtje. Alle beschikbare gemiste programma’s die op het 1e nederlandse net zijn uitgezonden, welteverstaan. TV uitzendingen van de afgelopen week maar ook programma's die Nederland 1 al jaren geleden heeft uitgezonden zijn op deze Nederland 1-pagina terug te halen. Nederland 1 gemist? Alle gemiste uitzendingen van Nederland 1 op 1 pagina van gemistgemist.nl

Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -Uitzending gemist? Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...)

Dankzij personalisatie hoef je nooit meer te zoeken naar je favoriete tv programma’s. Op basis van je kijkvoorkeuren krijg je kijktips op maat. Inschrijving is volledig gratis. Meld je aan.


Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist


Kijk alle gemiste tv programma's terug via deze onafhankelijke tvgemist-website.Sendung verpasst - Mediathek

Catch up Tv on Demand

TV a la Carta Online

TV Replay Guide

Nett Tv Play

Webb Tv Play