Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 1 Gemist Nederland 1 Gemist

De Kwis
20:25
De Kwis

De Kwis

De alternatieve spelling van het VARA-programma De Kwis verraadt al enigszins dat het hier niet om een heel serieus quizprogramma gaat. Dat klopt ook, want het draait hier minder om parate kennis dan om parate humor. De Kwiskandidaten krijgen in deze satirische nieuwsquiz vragen voorgeschoteld uit de actualiteit, maar er zijn ook muzikale parodieën te bewonderen.
 
Wie er uiteindelijk wint maakt niet zoveel uit, als er maar gelachen wordt. Toch nieuwsgierig naar de winnaars? Kijk de afleveringen dan nog eens via GemistGemist.nl. De Kwis wordt gepresenteerd door Rob Urgert, Joep van Deudekom, Niels van der Laan en Jeroen Woe. De deelnemers aan De Kwis zijn bekende Nederlanders, die worden bijgestaan door gastheer Paul de Leeuw. Dat Paul de Leeuw dit doet, is overigens niet vreemd. De Kwis was namelijk een vast onderdeel van zijn eigen Langs de Leeuw, maar was populair genoeg om er een zelfstandig programma van te maken. 
 
De Kwis gemist - Nederland 1

- advertentie -

Nederland 1 gemist? Alle programma´s van Nederland 1 op 1 pagina. Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 1, kanaal van de publieke omroep. Op Nederland 1 worden vele belangrijke evenementen uitgezonden, waaronder voetbalwedstrijden. Eenvandaag en het journaal zijn belangrijke peilers van Nederland 1. Op deze pagina vindt u gemiste Nederland1-uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van Nederland 1 van A-Z op een rijtje. Alle beschikbare gemiste programma’s die op het 1e nederlandse net zijn uitgezonden, welteverstaan. TV uitzendingen van de afgelopen week maar ook programma's die Nederland 1 al jaren geleden heeft uitgezonden zijn op deze Nederland 1-pagina terug te halen. Nederland 1 gemist? Alle gemiste uitzendingen van Nederland 1 op 1 pagina van gemistgemist.nl

Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.