Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 1 Gemist Nederland 1 Gemist

De Wereld Draait Door (DWDD)

Het VARA-programma De Wereld Draait Door (oftewel DWDD) is eigenlijk de grote Matthijs van Nieuwkerk show. In razend tempo leidt de presentator zijn tafelgasten door de wereld van politiek, amusement, muziek, sport en ander nieuws.

dwdd online extra video's en Twitter

De tafeldame of –heer die hem daarbij begeleidt krijgt er soms slechts met moeite een woord tussen, want Matthijs is dan alweer aan de volgende vraag begonnen. Het live op Nederland 1 (voorheen NL3) uitgezonden De Wereld Draait Door is desondanks (of juist daarom) echter een razend populair programma in de vroege avond. tby47tvt Dat komt ook door vaste rubrieken als De tv draait door, Lucky TV en de Jakhalzen.

DWDD bestaat sinds 2005 en kreeg in 2007 de Gouden Televizierring. Matthijs van Nieuwkerk ontving in dat zelfde jaar de BNN Hoofdprijs voor beste presentator. In 2011 kreeg DWDD de Zilveren Nipkowschijf.

Waarom dit VARA-programma zo populair is kun je zelf beoordelen. Via GemistGemist.nl vind je alle uitzendingen.
 

De Wereld Draait Door (DWDD) gemist - Nederland 1

- advertentie -

Nederland 1 gemist? Alle programma´s van Nederland 1 op 1 pagina. Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 1, kanaal van de publieke omroep. Op Nederland 1 worden vele belangrijke evenementen uitgezonden, waaronder voetbalwedstrijden. Eenvandaag en het journaal zijn belangrijke peilers van Nederland 1. Nederland 1 richt zich op een breed publiek. De reden dat ook het succesprogramma van Matthijs van Nieuwkerk, De Wereld Draait Door, naar Nederland 1 is gekomen. Ook het NOS Journaal kijk je op NPO1, en zodra er een evenement is, zoals bijvoorbeeld het songfestival, schakel je ook in op NPO Nederland 1. Nederlands drama en detectives kun je ook op NPO 1 vinden, net als talkshows zoals Pauw. Nederland 1 gemist? Alle gemiste uitzendingen van Nederland 1 op 1 pagina van gemistgemist.nl. Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.