Gemist Gemist demo

- advertentie -

Nederland 1 Gemist Nederland 1 Gemist

Opsporing Verzocht

In Opsporing Verzocht zoeken de politie en het Openbaar Ministerie in samenwerking met de AVRO de hulp van kijkers bij het oplossen van misdaden.

Het programma wordt wekelijks uitgezonden op Nederland 1. Opsporing Verzocht is een van de oudste nog steeds lopende programma’s op de Nederlandse tv. De eerste uitzending was namelijk al in 1975. Echt regelmatig waren de uitzendingen destijds nog niet, want de tweede uitzending volgde in 1976, en de derde pas in 1982.

Tegenwoordig wordt Opsporing Verzocht wekelijks live uitgezonden. In oktober 2012 vierde het programma een jubileum, de 1000ste uitzending. In de uitzending worden vaak direct de eerste resultaten bekend gemaakt.

Onderzoek van de Erasmus Universiteit heeft de werking van het programma aangetoond. De kans op het oplossen van zaken stijgt door Opsporing Verzocht namelijk van 25 naar 40 procent.

Opsporing Verzocht is een van de programma’s die online zijn te vinden bij GemistGemist.nl.
 

Opsporing Verzocht gemist - Nederland 1

- advertentie -

Nederland 1 gemist? Alle programma´s van Nederland 1 op 1 pagina. Kijk op deze pagina naar alle televisieprogramma´s van Nederland 1, kanaal van de publieke omroep. Op Nederland 1 worden vele belangrijke evenementen uitgezonden, waaronder voetbalwedstrijden. Eenvandaag en het journaal zijn belangrijke peilers van Nederland 1. Op deze pagina vindt u gemiste Nederland1-uitzendingen van vandaag en gisteren èn alle programma’s van Nederland 1 van A-Z op een rijtje. Alle beschikbare gemiste programma’s die op het 1e nederlandse net zijn uitgezonden, welteverstaan. TV uitzendingen van de afgelopen week maar ook programma's die Nederland 1 al jaren geleden heeft uitgezonden zijn op deze Nederland 1-pagina terug te halen. Nederland 1 gemist? Alle gemiste uitzendingen van Nederland 1 op 1 pagina van gemistgemist.nl

Gemistgemist is een onafhankelijk portal en niet gelieerd aan de publieke omroep.

- advertentie -

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.