Gemist Gemist demo

- advertentie -

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! die op 14-10-2013 op televisie is uitgezonden.

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!

Toevoegen aan favorieten
In het RTL5-programma Samantha en Michael willen rust in de tent bereiken Haagse Barbie en haar man juist precies het tegenovergestelde. Maar ja, wat wil je ook, als je met een complete cameraploeg en je hele familie neerstrijkt op een Spaanse camping waar het wemelt van de landgenoten. Het resultaat is dat Barbie en aanhang al snel knettergek worden van de constante vragen om handtekeningen, fotoverzoeken en dergelijke.
 
Hoe de Hagenezen daarmee omgaan, is te zien in de afleveringen van deze serie. De vraag is of het gedoe rond Barbie inmiddels niet wat teveel is uitgemolken. Misschien wordt het voor Samantha en Michael eens tijd voor echte rust in de tent. Mocht je nog niet genoeg kunnen krijgen van Barbie, dan zijn de afleveringen van Samantha en Michael willen rust in de tent eenvoudig terug te vinden via GemistGemist.nl. 
 
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! direct terug. Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! gemist?


Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!gemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.