Gemist Gemist demo

- advertentie -

Mr. Selfridge

Mr. Selfridge gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Mr. Selfridge die op 06-06-2015 op televisie is uitgezonden.

Mr. Selfridge

Toevoegen aan favorieten

In Nederland zendt de NCRV de Britse dramaserie Selfridge uit. In dit kostuumdrama volgen we de belevenissen van Harry Gordon Selfridge, een Amerikaan die in het begin van de vorige eeuw in Londen arriveert. Zijn grote ambitie is het oprichten van een luxueus warenhuis in Oxford Street. In eerste instantie willen de Londenaren echter niets weten van de flamboyante Amerikaanse zakenman en zijn Selfridge & Co. Net als de mening van het publiek om lijkt te slaan, volgt een nieuwe tegenslag voor Mr. Selfridge. Dat hij die uiteindelijk te boven weet te komen, mogen we hier best verklappen.

Tenslotte bestaat zijn inmiddels onder de naam Selfridges bekende warenhuisketen nog steeds. Na Harrods is de oorspronkelijke winkel in Oxford Street zelfs de grootste winkel van het Verenigd Koninkrijk. Maar hoe Mr. Selfridge zijn succes precies behaalt en wat dit voor zijn persoonlijke omstandigheden betekent, is te zien in de eerdere afleveringen. 

Dat een een buitenlandse serie online te zien is bij Uitzending Gemist, is niet heel vanzelfsprekend. Profiteer ervan. Zeker  voor iedereen met een zwak voor nostalgie en Engeland is dit een aanrader.

 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Mr. Selfridge direct terug. Mr. Selfridge is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Mr. Selfridge? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Mr. Selfridge kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Mr. Selfridge gemist?


Mr. Selfridgegemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Mr. Selfridge is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.