Gemist Gemist demo

- advertentie -

Helse Vakanties

Helse Vakanties gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Helse Vakanties die op 10-01-2017 op televisie is uitgezonden.

Helse Vakanties

Toevoegen aan favorieten

Wat er allemaal mis kan gaan nadat je voor veel geld een vakantie hebt geboekt, is te zien in het RTL5-realityprogramma Helse Vakanties. Het zal je maar gebeuren. Een jaar gespaard voor die droomreis naar een verre bestemming, een geweldige stedentrip of een appartementje in een uitgaansoord in Spanje of Kreta, en dan tegen allerlei problemen oplopen.

Een appartement dat van ellende uit elkaar valt als je er al naar kijkt, uitzicht op een vuilnisbelt, het kan zomaar gebeuren in Helse Vakanties. r042tv De reisleider is opeens nergens meer te bekennen, en de eigenaar van het appartement bedreigt je met de gruwelijkste dingen.

De camera- en geluidsmensen van RTL5 volgen alles op de voet, maar moeten soms ook rennen voor hun leven. Voordat je zelf op vakantie gaat, is het misschien een goed idee om de uitzendingen van Helse Vakanties te bekijken. Dat doe je het handigst via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Helse Vakanties direct terug. Helse Vakanties is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Helse Vakanties? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Helse Vakanties kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Helse Vakanties gemist?


Helse Vakantiesgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Helse Vakanties is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.