Gemist Gemist demo

- advertentie -

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken die op 28-08-2015 op televisie is uitgezonden.

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken

Toevoegen aan favorieten

In het RTL4-programma Geer & Goor: Effe geen cent te makken doen zangers/entertainers Gerard Joling en Gordon een maand lang een poging om rond te komen van een AOW-inkomen. Geer & Goor worden in deze serie in een huis in Amsterdam-Noord gezet, moeten die woning zelf met minimale middelen opknappen en ook nog geld overhouden om te eten. Daarnaast zetten ze zich als vrijwilligers in voor het Nationaal Ouderenfonds, door ouderen te helpen en geld in te zamelen voor dit goede doel. 

Hoewel Geer & Goor: Effe geen cent te makken dus een serieuze ondertoon heeft en uiteindelijk moet leiden tot meer geld en vrijwilligers voor het Nationaal Ouderenfonds, vliegen de grappen en grollen uiteraard regelmatig in het rond.

Gerard Joling en Gordon tussen de bejaarden. Wie verzint zoiets? Hier bij gemistgemist.nl vinden we het een vrij briljante vondst. Nu kan je Geer en Goor overal tussen zetten, wat dacht u van Geer en Goor in de Kinderovang, Geer en Goor bij de Rotary, Geer en Goor voetballen mee met Poldervogels,et cetera. Al zet je ze op de afdeling boekhouding van het Centraal Justitieel Incassobureau, hilariteit gegarandeerd. Met oudjes nu dus. En dat is mooi, want dan krijgen die eens op een andere manier aandacht. 

Toch nog even een woord over Gerard Joling. Als er iemand is die nooit serieus werd genomen wat betreft zijn kunnen is het Gerard Joling wel. Zeker in de beginfase van zijn carriere liet hij zich werkelijk alles welgevallen. Een overzicht daarvan zou ik ook weleens in beeld willen zien maar dat terzijde. Als er 1 toonbeeld is van stug doorzetten op weg naar succes is het Gerard Joling wel, met zelfs een juichende recensie over zijn show in note bene De Volkskrant. Maak me gek!

 
 
 
 
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken direct terug. Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?


Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makkengemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.