Gemist Gemist demo

- advertentie -

Extreme Home Makeover

Extreme Home Makeover gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Extreme Home Makeover die op 26-12-2015 op televisie is uitgezonden.

Extreme Home Makeover

Toevoegen aan favorieten

Het Net5-programma Extreme Home Makeover is de Nederlandse versie van het Amerikaanse Extreme Makeover: Home Edition. De opzet is in beide versies hetzelfde: men neme een gezin dat een zware tijd achter de rug heeft, stuurt ze een week op vakantie, en als ze weer terugkomen is het hele huis verbouwd en/of opnieuw ingericht.

Een makeover voor je huis dus, maar dan wel speciaal voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Denk aan gezinnen die iemand hebben verloren, die zwaar in de schulden zijn geraakt, of om een andere reden zelf niet in de gelegenheid zijn om het huis op te knappen. r042tv

Terwijl dat vaak wel nodig is, maar dat kunnen we wel aan de professionele ontwerpers, bouwvakkers en andere hulptroepen overlaten. In de gemiste afleveringen die online zijn te vinden via GemistGemist.nl zijn de resultaten te bewonderen, inclusief de reacties van de (hopelijk blij) verraste bewoners.    
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Extreme Home Makeover direct terug. Extreme Home Makeover is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Extreme Home Makeover? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Extreme Home Makeover kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: extreme home makeover, episodes, nep, jackson family, ed sanders, 2014, ty, cast, after stories, meme

- advertentie -

 

Extreme Home Makeover gemist?


Extreme Home Makeovergemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Extreme Home Makeover is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.