Gemist Gemist demo

- advertentie -

Dokter Tinus

Dokter Tinus gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Dokter Tinus die op 26-11-2014 op televisie is uitgezonden.

Dokter Tinus

Toevoegen aan favorieten

Het via SBS6 uitgezonden Dokter Tinus is een serie over de belevenissen van de succesvolle dokter Martinus Elsenbosch, die vanuit de grote stad op het platteland terecht komt. Niet vrijwillig overigens, want eigenlijk wilde hij liever vaatchirurg blijven in Amsterdam. Als hij opeens een fobie krijgt voor bloed, is dat echter geen optie en dus trekt de dokter naar het fictieve plaatsje Woerkum. Daar neemt hij een huisartsenpraktijk over van een plaatselijk zeer populaire dokter.

De inwoners van Woerkum hebben het niet zo op de nieuwe dokter, en het feit dat dokter Tinus niet erg empatisch en soms ronduit bot is, werkt ook niet mee. Dokter Tinus is overigens geen originele Nederlandse serie. Het is een bewerking van de Britse serie Doc Martin.

Desalniettemin wordt er een mooie eigen nederplattelandse invulling aangegeven door onder andere Thom Hoffman, Jack Wouterse, Kitty Courbois en Tygo Gernandt.

Enorm leuk om Tygo Gernandt in actie te zien als knullige agent, nadat hij eerder juist veel heftige rollen speelde. Overigens was de politie niet zo blij met beeld van een slome duikelaar - agent. Tja het is toch echt fictie... En de moeite waard om te bekijken. Online gaat dat overigens niet voor niks maar voor een Euro, bij Kijk.nl.

Kijk hier alle tv uitzendingen van Dokter Tinus direct terug. Dokter Tinus is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Dokter Tinus? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Dokter Tinus kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Dokter Tinus gemist?


Dokter Tinusgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Dokter Tinus is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.