Gemist Gemist demo

- advertentie -

Divorce

Divorce gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Divorce die op 21-03-2013 op televisie is uitgezonden.

Divorce

Toevoegen aan favorieten

De RTL4-serie Divorce is ontstaan als een soort mannelijke tegenhanger voor Gooische Vrouwen. De serie is dan ook bedacht door Linda de Mol, die zelf in Gooische Vrouwen speelt.

Bij Divorce gaat het echter om de belevenissen van drie mannen die of al zijn gescheiden, of daar mee bezig zijn. Linda de Mol speelt zelf ook mee in de serie, in de rol van cardiologe Desiree Severijn.

De drie mannen zijn de charmante makelaar Boudewijn, de samen met zijn vrouw al jaren met IVF-behandelingen bezig zijnde Joris en de gezellige en altijd enthousiaste David die een heel wat minder enthousiaste vrouw heeft.

Na de scheidingsperikelen trekken de mannen in een luxe villa, de centrale locatie voor de gebeurtenissen in Divorce. Riskeer geen echtscheiding vanwege een gemiste aflevering, dus kijk snel op GemistGemist.nl waar je deze kunt vinden!
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Divorce direct terug. Divorce is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Divorce? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Divorce kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Divorce gemist?


Divorcegemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Divorce is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.