Gemist Gemist demo

- advertentie -

De Man Met De Hamer

De Man Met De Hamer gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van De Man Met De Hamer die op 17-11-2013 op televisie is uitgezonden.

De Man Met De Hamer

Toevoegen aan favorieten
In de 10-delige RTL4-dramaserie De Man met de Hamer spelen vader en zoon Jeroen en Martijn Krabbé twee van de vier hoofdrollen. Senior is de eenzame, sikkeneurige Arend, de eigenaar van een veilinghuis. Zoon Kasper is uit heel ander hout gesneden. De serie begint als Kasper na jarenlange afwezigheid opeens op de stoep van het veilinghuis staat. Later in de serie wordt de reden duidelijk waarom hij en zijn moeder destijds vertrokken.
 
De man met de hamer was een idee van Joop van der Ende en borduurt eigenlijk voort op de klassieke serie Stiefbeen en Zoon. Dit keer draait het verhaal echter niet over een pandjesbaas, maar over een veilingmeester. Naast het Krabbé-duo hebben ook Olga Zuiderhoek en Michiel Noter vaste rollen, als de bemoeizuchtige eigenaren van een koffiehuis.
 
De eerste aflevering van De Man met de Hamer scoorde erg goed qua kijkcijfers. Wie de serie online zoekt, kan terecht bij GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van De Man Met De Hamer direct terug. De Man Met De Hamer is een televisieprogramma van . Ben je een fan van De Man Met De Hamer? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. De Man Met De Hamer kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

De Man Met De Hamer gemist?


De Man Met De Hamergemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. De Man Met De Hamer is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.