Gemist Gemist demo

- advertentie -

David Maasbach

David Maasbach gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van David Maasbach die op 11-06-2017 op televisie is uitgezonden.

David Maasbach

Toevoegen aan favorieten

David Maasbach is een evangelist en voorganger uit de Pinksterbeweging, en heeft een eigen programma dat door SBS6 wordt uitgezonden. Hij volgt daarmee in feite in de voetsporten van zijn vader, die in 1985 de eerste was die televisie als medium gebruikte. v510tv

Hij en zijn zoon David zijn daarmee eigenlijk te vergelijken met de tv-dominees van de Amerikaanse tv, al gaat het er in de Nederlandse televisiekerk iets minder uitbundig aan toe. Het naar David Maasbach genoemde tv-programma doet ook meer dan uitsluitend een kerkdienst tonen.

Elke uitzending bevat interviews, zang en muziek, reportages en natuurlijk niet te vergeten een bemoedigende en positieve boodschap van Maasbach zelf. David Maasbach wordt behalve op SBS6 ook uitgezonden bij de regionale zender TV West en in Suriname en Curaçao. Uiteraard zijn eerdere uitzendingen ook terug te vinden via GemistGemist.nl.

Kijk hier alle tv uitzendingen van David Maasbach direct terug. David Maasbach is een televisieprogramma van . Ben je een fan van David Maasbach? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. David Maasbach kijk je via Gemistgemist.nl.

Tags: david maasbach, radio, facebook, website, wiki, agenda, uitzending gemist, gemist, boeken, sbs6

- advertentie -

 

David Maasbach gemist?


David Maasbachgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. David Maasbach is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.