Gemist Gemist demo

- advertentie -

Danni Lowinski

Danni Lowinski gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Danni Lowinski die op 08-04-2014 op televisie is uitgezonden.

Danni Lowinski

Toevoegen aan favorieten

Danni Lowinski, de komische dramaserie van SBS6, gaat over een jonge vrouw die na haar carrière als kapster het roer omgooit en rechten gaat studeren. Als ze is afgestudeerd komt ze echter nergens aan de bak als advocate. Ze besluit daarom haar diensten te gaan aanbieden in een winkelcentrum. Daar geeft ze mensen juridisch advies voor het spotprijsje van 1 euro per minuut. Danni Lowinski is van oorsprong een Duitse serie.

Behalve de Nederlandse versie is er ook een Belgische. Er is zelfs een poging gedaan om het programma naar Amerika te brengen, maar dat liep uit op een mislukking. Tja, in dat land zit het rechtssysteem waarschijnlijk niet te wachten op iemand als Danni Lowinski. In Nederland blijkbaar wel, zoals je via GemistGemist.nl zelf kunt beoordelen in de eerder uitgezonden afleveringen.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Danni Lowinski direct terug. Danni Lowinski is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Danni Lowinski? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Danni Lowinski kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Danni Lowinski gemist?


Danni Lowinskigemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Danni Lowinski is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.