Gemist Gemist demo

- advertentie -

Broadchurch

Broadchurch gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Broadchurch die op 26-01-2014 op televisie is uitgezonden.

Broadchurch

Toevoegen aan favorieten
Broadchurch is een wat slaperig aandoend dorpje aan de Engelse kust, en ook de locatie van de gelijknamige RTL4-politieserie. Broadchurch begint met de tragische dood van een elfjarig jongetje, wiens lichaam op het strand wordt gevonden.
 
De plaatselijke politiefunctionaris, Ellie Miller, wordt op de zaak gezet, maar krijgt daarbij gezelschap van een nieuwe chef, de op het eerste gezicht nogal onvriendelijke en botte Alec Hardy. Noodgedwongen werken ze samen aan het oplossen van de moord, waarvan in elke aflevering nieuwe mensen verdacht worden. Een geheimzinnige vrouw die meer gezien lijkt te hebben dan ze toegeeft, een man met een verleden als pedofiel, de vader van het vermoorde jongetje, ze zijn allemaal verdacht. Nee, natuurlijk verklappen we niet wie de dader uiteindelijk is.
 
De ontknoping van Broadchurch is verrassend, maar dat kun je beter zelf beoordelen door de gemiste uitzendingen op te zoeken via GemistGemist.nl.
 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Broadchurch direct terug. Broadchurch is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Broadchurch? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Broadchurch kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Broadchurch gemist?


Broadchurchgemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Broadchurch is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.