Gemist Gemist demo

- advertentie -

Borgen

Borgen gemist? Bekijk via Gemistgemist.nl alsnog de uitzending van Borgen die op 07-04-2014 op televisie is uitgezonden.

Borgen

Toevoegen aan favorieten

De populaire Deense politieke serie Borgen wordt in Nederland uitgezonden door de VARA. De naam van de serie verwijst naar de Christiansborg in Kopenhagen. Deze burcht (oftewel borgen in het Deens) is het Deense regeringscentrum. De hoofdrolspeelster van Borgen is Statsminister Birgitte Nyborg. Als minister-president staat zij regelmatig voor vreselijke dilemma’s en uitdagingen. Ook balanceert ze tussen haar politieke carrière en haar gezinsleven.

Dat een serie over politiek gekonkel erg leuk kan zijn, is te zien aan Borgen. De serie wordt dan ook met succes in Europa op de tv vertoond, waaronder in Duitsland en Frankrijk.

De serie is inmiddels aan het derde seizoen toe, en daarin worden de bestaande verhoudingen behoorlijk op zijn kop gezet. 

 

Kijk hier alle tv uitzendingen van Borgen direct terug. Borgen is een televisieprogramma van . Ben je een fan van Borgen? Zet hem bij je favorieten en nieuwe afleveringen staan altijd meteen voor je klaar. Je krijgt bovendien persoonlijke tv tips, programmasuggesties die zijn gebaseerd op jouw voorkeuren. Borgen kijk je via Gemistgemist.nl.

- advertentie -

 

Borgen gemist?


Borgengemist? Kijk alle uitzendingen via Gemistgemist.nl. Borgen is een televisie-programma van .

 

Gemistgemist.nl is een onafhankelijk portal. Wij verwijzen door naar de website waar je dit programma kan bekijken.

 

Live tv? Kijkdirect.nl!

Actuele kijktips over live sport, muziek of andere events vind je op het Kijkdirect Blog.

Uitzending Gemist?Nederland 1 gemist
Nederland 1 gemist


Nederland 2 gemist
Nederland 2 gemist


Nederland 3 gemist
Nederland 3 gemist


RTL4 gemist
  RTL4 gemist


RTL5 gemist   RTL5 gemist


SBS6 gemist   SBS6 gemist


RTL7 gemist   RTL7 gemist


RTL8 gemist   RTL8 gemist


Net5 gemist   Net5 gemist


Veronica gemist   Veronica gemist
Kijk alle tv programma’s online (en gratis) terug. Via gemistgemist.nl kijkt u online naar beschikbare (en veelal gratis) tv-programma's van Nederland 1, Nederland 2, Nederland 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, RTL 8, Net5, Veronica en buitenlandse zenders (Duitsland, Frankrijk, Engeland,...).

Meld je aan en personaliseer gratis. Sla je favorieten op en krijg persoonlijke kijktips.